Starostlivosť o pokožku rúk s produktmi Larens: Krása a zdravie vašich rúk

Pokožka rúk je jednou z najviac namáhaných častí tela a vyžaduje si špeciálnu starostlivosť, aby zostala zdravá, jemná a krásna. Produkty značky Larens sú veľmi obľúbené. Tu je niekoľko praktických tipov a využitia produktov pre každodennú starostlivosť o vaše ruky.

 

768-1_larens-rich-cream-hand-feet-75-ml--ruky--ruce--krem

Starostlivosť o ruky a nechty

Čisté ruky sú základom pre zdravie a hygienu. Veľmi časté umývanie a dezinfikovanie rúk však môže vážne narušiť a poškodiť pokožku a preto je dôležité správne ju vyživovať a hydratovať.

Na umývanie rúk používame klasické mydlo, prípadne môžeme z rady Larens použiť Dermo Wash alebo Collagen Peptide Face & Body

Hydratácia

Po umytí rúk ich jemne vysušíme uterákom a votrieme balzam na ruky Rich cream hands & feet. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film na rukách, čo býva veľmi nepraktické. Regeneračný balzam pomáha zmierniť podráždenie, obnovuje ochrannú bariéru pokožky a zanecháva ruky hebké a hydratované.

 

Časté problémy a ich možné riešenie:

- suchá, popraskaná koža na rukách - odporúčam prestriekať biopeptidovým sérom a natrieť krémom SOS

- lámavé nechty, zádery - môžete použiť špeciálny kolagénový gél na výživu nechtov a kože okolo nich - Nail & More Repair Mask, zároveň nie je na škodu dopĺňať si vitamíny a minerály, kolagén a kyselinu hyalurónovú aj vnútorne napr. Physio Sport Peptide Complex

 

Domáce procedúry a tipy pre zdravú a hebkú kožu rúk

Exfoliácia a zábal rúk:

Občasné odstránenie odumretých buniek a zlepšenie textúry pokožky môžete dosiahnuť pomocou exfoliácie - Coffee scrub & mask, na umyté ruky naneste kávový píling, dobre vmasírujte, môžete si dať na ruky aj igelitové rukavice a necháte pôsobiť cca 10-15 minút. Následne stačí len zvyšky kávových zrniečok zotrieť nasucho dole z rúk. Píling pôsobí zároveň aj ako výživná maska a nie potrebné dávať na ruky ďalší krém.

Starostlivosť o pokožku rúk s produktmi od Larens môže pomôcť udržiavať vaše ruky zdravé, jemné a krásne. Prispôsobte rutinu starostlivosti svojim individuálnym potrebám a nezabudnite na pravidelnosť a dôkladnosť pri aplikácii produktov.

 

Masáž rúk:

Ideálne je spojiť ju s masážou tváre. Keď dokončíte masáž tváre s orient olejom, neumývajte si ruky ale olej ešte dobre vmasírujte do nechtov, okolia nechtov a celých rúk. Olej spolu s biopeptidovým sérom pôsobí regeneračne a pomáha aj na popraskanú kožu rúk.

 

Prečítajte si referenciu mojej klientky, ktorá roky trpela na popraskanú kožu na rukách a po 5 dňoch praktizovania masáží tváre a masáží rúk napísala:

"týždeň s tvojim olejčekom - malý zázrak"! odporúčaj aj ja budem"

 

 

Späť do obchodu