Novinky od značky Larens, ktoré sa oplatí vyskúšať

Spoločnosť WellU je známa svojimi kvalitnými kozmeceutikami značky Larens, ktoré stojí za to vyskúšať:

 

Larens Detox Green Clay Mask

lifting detox

Detoxikačná maska so zeleným ílom na čistenie, obnovu rovnováhy a zdravej farby pleti. Obsahuje prírodný retinoid bakuchiol, kombuchu, spirulinu, biopeptidový komplex, zelený a biely íl. Tieto zložky majú antioxidačné vlastnosti, zjednocujú tón pleti a pomáhajú proti pigmentovým škvrnám.
Raz do týždňa si urobte 20-minútové domáce ošetrenie na detoxikáciu pleti. Na vyčistenú pleť nanesiete v tenkej vrstve masku, necháte ju 20 minút pôsobiť, kým neuschne a následne vlažnou vodou zmyjete. Pleť je po nej hladká, pružná, vyžaruje vitalitu a má zdravú farbu. Následne pleť prestriekate biopeptidovým sérom a nanesiete krém. Ideálne je použiť Lifting Detox+ Face Cream.
 
Lifting Detox+ Face Cream
 

Krém s intenzívnym liftingovým a detoxikačným účinkom na starostlivosť o unavenú a sivastú pleť, vyžadujúcu spevnenie. Energizujúci zelený prípravok detoxikuje, vitalizuje, vychytáva voľné radikály a vyživuje pokožku. Zjednocuje tón pleti a jeho príjemným bonusom je, že krásne vonia ako zelený čaj. Odporúča sa používať ráno a večer a aj po aplikácii Detox Green Clay Masky.

Verím, že si ho zamilujete rovnako ako ja a moje klientky:

 "Tento krém je to najlepšie od Larens!" Andrea

"Jinak krém Lifting Detox se stal moji láskou...na mou tenkou, křehkou pleť se sklonem k ekzému je to jako pohlazení" Martina

 

Larens Double Effect Mascara s vyživujúcim sérom na riasy

mascara

Ošetrujúca maskara s dvojitou kefkou pre dvojitý efekt. Zväčšuje objem, zahusťuje alebo predlžuje a natáča mihalnice pre zvodný, no prirodzený pohľad. Prídavok peptidov rybieho kolagénu posilňuje mihalnice, stimuluje ich rast a zlepšuje kvalitu. Rastlinný karnaubský a ryžový vosk obnovuje elasticitu a hladkosť mihalníc.

Balenie obsahuje dve nádobky s maskarou a v nich dve rôzne kefky:
 
  • hustá, z klasickými štetinkami THICK+VOLUME (hrúbka a objem) – rovnomerne nanáša maskaru na riasy, trojrozmerne ich zahusťuje a zväčšuje ich objem 
  • silikónová LENGHT+CURL (dĺžka a natočenie) – predĺži, natočí a zdvihne mihalnice a vďaka elastickej koncovke sa dostane aj k najkratším riasam
 

Larens Perfect Body Cream

Tento telový hydratačný krém je určený pre celkovú starostlivosť o telo. je vhodný na aplikáciu proti kožným nedostatkom - strie, celulitída. Intenzívne hydratuje, spevňuje pokožku a obnovuje jej hebkosť a pružnosť, zmierňuje podráždenie po depilácii.

Okrem iných zložiek (biopeptidový komplex, kolagén, kyselina hyalurónová, D-panthenol, alantoín atď) obsahuje aj Regestril®  - 3 % koncentrácia tejto látky viditeľne redukuje už vzniknuté strie (až o 72%) a tiež účinne zabraňuje vzniku nových.

 

KOZMETIČKY, VIZÁŽISTKY

V prípade, že ste kozmetička, vizážistka alebo masérka a chceli by ste vo svojom salóne používať produkty Larens Professional Line, kontaktujte ma emailom na zuzka@tvarovajoga.sk alebo telefonicky +421902980416

Späť do obchodu