Každodenná rutina starostlivosti o pleť s produktami Larens: Dosiahnite zdravú a krásnu pleť

Spoločnosť WellU ponúka širokú škálu produktov na starostlivosť o pleť značky Larens, ktoré využívajú prírodné zložky a inovatívne technológie. Ak sa chcete postarať o svoju pleť každodenne a dosiahnuť zdravý a krásny vzhľad, tu je jednoduchá rutina:

biopeptidove-serum

Čistenie a tonizácia pleti

Začnite každé ráno a večer s dvojkrokovým čistením pleti.

- Najskôr použite čistiace pleťové mlieko Repair +Milk, ideálne si dajte do navlhčených rúk dve pumpičky mlieka a rozotrite po celej tvári, jemne krúžte a masírujte.

- Následne  si vezmite navlhčený tampón Make Up Eraser a jemne zotrite zvyšky mlieka

- Potom na druhý navlhčený tampón dajte 2 pumpičky Repair+ Toner, prejdite celú tvár a pleť stonizujte, tonikum pomáha vyrovnávať pH pokožky, upokojí ju a prípraví ju na nasledujúce kroky starostlivosti o pleť.

Pokiaľ je vaša pleť aknózna alebo veľmi mladá, vyberte si na čistenie gél - Dermo wash alebo Collagen Peptide Face & Body wash (ideálne pre teenagerov) 

Aplikácia séra

Nasledujúcim krokom je aplikácia Biopeptidového séra od Larens. Je to základné sérum, ktoré pleť zvlhčí a napomáha absorbcii následných produktov. Po biopeptidovom sére môžete použiť napríklad - Bio Renew serum (ak je vaša pleť suchá) alebo Lipocoll HA Hydro serum (ak je vaša pleť mastná alebo potrebuje lifting).Sérum pokožku vyživuje a regeneruje.

Hydratácia a ochrana

Po aplikácii séra použite hydratačný krém od Larens. Vyberte si krém, ktorý je vhodný pre váš typ pleti. Naneste ho na tvár a krk a jemne ho vmasírujte do pokožky. Hydratačný krém pomáha udržiavať pokožku hydratovanú, chrániť ju pred vonkajšími vplyvmi a zanechávať ju jemnou a hebkou.

Doplnkové produkty

Ak máte špecifické problémy s pokožkou, ako sú tmavé škvrny, akné alebo citlivá pokožka, môžete použiť aj doplnkové produkty od Larens, ktoré cielene riešia tieto problémy. Dôležité je nasledovať pokyny na použitie uvedené na jednotlivých výrobkoch.

Očná starostlivosť

Nezabudnite ani na starostlivosť o očnú okolitú oblasť. Použite špeciálny očný krém od Larens. Jemne ho naneste okolo očí a opatrne vmasírujte. Očný krém pomáha zvlhčiť a oživiť túto citlivú oblasť a minimalizovať príznaky únavy.

Je dôležité, aby ste každý deň pravidelne vykonávali túto rutinu starostlivosti o pleť s produktmi od Larens. Prispôsobte ju svojim individuálnym potrebám pleti a získajte zdravú, vyživenú a krásnu pleť. Nezabudnite tiež na stravovanie vyváženou stravou, dostatok vody a ochrany pred slnečným žiarením pre kompletnú starostlivosť o pokožku.

 

Môžete začať napríklad s touto ŠTARTOVACOU SADOU produktov Larens >>>

 

Späť do obchodu