Účinná starostlivosť o pleť pri akné

Akné je častý problém, ktorý riešia najmä mladí ľudia, tínedžeri ale môže sa vyskytovať aj vo vyššom veku. Dôležitá je správna a pravidelná starostlivosť o pleť. Spoločnosť WellU ponúka riešenie a má vo svojom portfóliu produkty, ktoré účinne tento problém riešia.

akne-larens

Čo spôsobuje akné?

Akné sa zvyčajne vyskytuje, keď sú póry vašej pokožky upchaté mastnotou, odumretými bunkami a baktériami. Tieto upchaté póry vedú k tvorbe červených vyrážok, čiernych bodiek a dokonca aj zápalových vyrážok.

Produkty od Larens na akné 

Dôležitým predpokladom riešenia akné je pravidelné čistenie pleti

Čistiaci gél: Na aknóznu pokožku je možné použiť čistiaci gél Dermo Wash, ktorý sa aplikuje postupne, nie hneď 2x denne. Gél pomáha odstraňovať nadbytočný maz z pokožky a čistiť upchaté póry, čím redukuje výskyt akné.

Tonikum s protizápalovým účinkom: Repair+ toner obsahuje prírodné zložky, ktoré majú protizápalové účinky. Pomáha upokojiť podráždenú pokožku, redukovať začervenanie a zápal.

Biopeptidové sérum v spreji : Obsahuje nielen hydratačné zložky a vitamín C ale najmä koloidné striebro, ktoré aknóznu pleť upokojí a stiahne zápal. 

Krém na akné: Aj aknózna pleť môže byť dehydrovaná, preto treba používať krém, ktorý dostatočne pleť zhydratuje a taktiež pôsobí na akné. Tu je vhodné používať Dermo Cream, avšak pozor, nikdy sa nenasadzuje naraz Dermo cream a Dermo Wash. Vždy postupne a ideálne konzultovať frekvenciu použitia s odborníkom. 

Čistiaca maska na akné: Raz do týždňa je vhodné použiť Detox Green Clay Mask - ílovú čistiacu a detoxikačnú masku. Masku aplikujeme na vyčistenú pleť a necháme ju pôsobiť 20 minút. Opláchneme vlažnou vodou, aplikujeme biopeptidové sérum a následne Dermo Cream.

Praktické tipy pre účinnú starostlivosť o pleť pri akné

  • Pri liečbe akné je dôležité pravidelne čistiť pleť, aby sa odstránila nadbytočná mastnota a upchaté póry.
  • Vyhýbajte sa agresívnym alkoholovým produktom a prílišnému treniu pokožky, čo by mohlo podráždiť a zhoršiť stav akné.
  • Používajte produkty Larens s prírodnými a jemnými zložkami, ktoré nebudú dráždiť pokožku.
  • Dodržiavajte pokyny na použitie jednotlivých produktov od Larens a pravidelne ich aplikujte na postihnuté miesta.
  • Nezabúdajte na dôležitosť hydratácie pokožky. Larens má vo svojej ponuke aj hydratačné krémy vhodné pre aknóznu pleť.

Starostlivosť o pleť s produktmi od Larens môže byť účinným spôsobom boja proti akné. Však je vždy vhodné konzultovať so špecialistom na pokožku, ak je problém s akné závažný alebo trvá dlhší čas.

Späť do obchodu