Larens kozmeceutiká - efektívne riešenie na pleť s akné

Akné je bežný kožný problém, ktorý môže postihovať ľudí rôzneho veku a typu pleti. Pri hľadaní účinných spôsobov liečby akné sa mnohí obracajú na rôzne kozmetické výrobky. Kozmeceutiká Larens ponúkajú vo svojom portfóliu taktiež veľmi účinné produkty.

 

akne 

Larens kozmeceutiká vhodné na pleť s akné

Základom kozmeceutík Larens je biopeptidový kolagénový komplex. Nachádza sa vo všetkých produktoch tejto kozmeceutickej rady a nie je to náhoda. Biopeptidový kolagénový komplex je unikátny, získal v roku 2006 ocenenie a je patentovaný. Čo znamená, že takéto niečo nenájdete v inej kozmetike. Úlohou biopeptidového kolagénového komplexu je regenerácia a hojenie pokožky a zároveň stimulácia a podpora tvorby vlastného kolagénu. Aj preto sú kozmeceutiká Larens také účinné na aknóznu pleť.

Čistenie pleti 

Základom pri aknóznej pleti je jej čistenie. Na to používame čistiaci gél Dermo Was alebo Collagen Peptide Face & Body. Zároveň je dobré dbať na hygienu rúk a čistotu nechtov. Najmä u mladých ľudí. Zvyknú si vyrážky škriabať, vytláčať a špinavými nechtami si zanášajú do pleti ďalšie nečistoty a rozšitujú zápal. 

Zníženie zápalu a hojenie

Aknózna pleť je často spojená so zápalom a podráždením. Kozmeceutiká Larens obsahujú regeneračné a upokojujúce zložky, ktoré zmierňujú zápalové procesy ako napríklad koloidné striebro, ktoré je súčasťou zloženia biopeptidového séra.

Hydratácia 

Ďalším dôležitým krokom pri aknóznej pleti je jej hydratácia. Dôležité je udržiavať pokožku hydratovanú aj pri liečbe akné, aby nedochádzalo k nadmernému vysušovaniu. Kozmeceutiká Larens obsahujú nielen hydratačné zložky ale aj antioxidanty, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred voľnými radikálmi a vonkajšími škodlivými faktormi.

Individuálna liečba a konzultácia s odborníkom

Je dôležité mať na pamäti, že každá pleť je jedinečná a môže vyžadovať individuálny prístup pri liečbe akné. Kozmeceutiká Larens sú účinným nástrojom na zvládnutie tohto problému, avšak odporúčam poradiť sa s odborníkom, ktorý môže poskytnúť odporúčania a prispôsobiť liečbu vašim konkrétnym potrebám. Odborník vám môže pomôcť vybrať vhodné výrobky a navrhnúť režim starostlivosti o pleť, ktorý vám pomôže dosiahnuť najlepšie výsledky.

 

Späť do obchodu